0

10.16. 2019

1. My dog is not only friendly but also playful.
Ans. Correct 
2. We can go to the park or dancing in the classroom.
Ans. We can go to the park or dance in the classroom.
3. Jeremy likes to read historical, realistically and speculative fiction.
Ans. Jeremy likes to read historical, realistical and speculative fiction. 
4. When I went to the bar, I want to dance, drinking and punch on the rowdy faces.
Ans. When I went to the bar, I wanted to dance, drink and punch on the rowdy faces. 
5. Buying a car is not a decision to take lightly nor be careless about.
Ans. Buying a car is not a decision to take lightly or carelessly.
6. Tyler is for the legalization, not criminalization of marijuana.
Ans. Correct 
7. Sally needs a new stove, dishwasher and knives for her kitchen.
Ans. Sally needs a new stove, dishwasher, and knife for her kitchen.  
8. My first grade teacher taught me how to write, how to read and play tic-tac-toe.
Ans. My first grade teacher taught me how to write, how to read, and how to play tic-tac-toe.
9. She will not admit it, nor will she be apologizing.
Ans. She will not admit nor apology of it.
10. The whole wheat pasta is better than enriched wheat pasta.
Ans. The whole wheat paste is better than the enriched wheat pasta. 
11. Literature classes teach students to analyze texts, thinking critically, and improve writing.
Ans. Literature classes teach students to analyze texts, think critically , and improve writings. 
12. Beets are just as nutrient rich as rutabagas even though they are not in season.
Ans. correct 
13. Drunk drivers are thoughtlessly taking the lives of other people in their own hands, risk their own lives, thinking only about their own pleasure and fun, and not consider the consequences of their actions
Ans. Drunk drivers are thoughtlessly taking the lives of other people in, risking their own lives, thinking about themselves without consider the consequences. 
14. In order to convey the information correctly, the police officer spoke loudly to the crowd, tell people where they should stand, repeated the information to help people remember, and gesture.
Ans. In order to convey the information correctly, the police officer spoke loudly to the crowd, told people where they should stand, and repeated the information to help people remember, gestured.  

cindy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *